Sultans Trail fietsroute 2 – Belgrado Sofia Istanbul

Sultans Trail fietsroute 2 – Belgrado Sofia Istanbul

Informatie over de Sultans Trail fietsroute op de Europafietsers-website

Deel 2: Start in Servië, Belgrado en via Sofia in Bulgarije voert de route naar Istanbul, Turkije. De Sultans Trail Fietsroute is gebaseerd op de historische route van Sultan Süleyman langs de oude wegen waar we nog veel Osmaanse overblijfselen vinden. We eindigend in Istanbul bij de schiterende Süleymani moskee waar Europa achter ons ligt en we in de poort naar Azië staan. De ca. 1200 km lange afstand van deel 2 is opgedeeld in 7 trajecten en twee alternatieve trajecten. Naast routebeschrijving een detailkaarten ook veel praktische info omtrent overnachten e.d. Inclusief enige achtergrondinformatie over het gebied. | In spiraalband – formaat 12 x 22,5 cm – full colour. Uitgeverij: Pirola

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.